AKSARAY / MERKEZ - Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu

Mrt

LGS Sınav başvuruları başlamıştır. Başvurular 29 Mart 2024 tarihine kadar devam edecektir. Başvuruların onaylanması için bizzat velinin okulumuza gelerek Müdür Yardımcısı Osman TEKOCAK'a başvurması gerekmektedir.

Mrt

NECİP FAZIL KISAKÜREK ORTAOKULU 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 1. YAZILI SINAV TARİHLERİ

FEN BİLİMLERİ                                 25 MART 2024 PAZARTESİ GÜNÜ 2.DERS

SEÇMELİ FEN BİLİMLERİ                   25 MART 2024 PAZARTESİ GÜNÜ 4.DERS

TÜRKÇE                                           26 MART 2024 SALI GÜNÜ 2.DERS

OKUMA BECERİLERİ                         26 MART 2024 SALI GÜNÜ 4.DERS

MATEMATİK                                     27 MART 2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ 2.DERS

SEÇMELİ MATEMATİK                        27 MART 2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ 4.DERS

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ                   28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ 2.DERS

SOSYAL BİLGİLER                            29 MART 2024 CUMA GÜNÜ 2.DERS

SEÇMELİ SOSYAL BİLGİLER              29 MART 2024 CUMA GÜNÜ 4.DERS

İNGİLİZCE                                       02 NİSAN 2024 SALI GÜNÜ 2.DERS

DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ       03 NİSAN 2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ 2.DERS

Ara

Okulumuzda yapılacak olan 1. dönem 2. yazılı sınav tarihleri aşağıdaki gibidir. Öğrencilerimizin şimdiden çalışmalarına ağırlık vermelerini  ve sınavlarda başarılı olmalarını diliyoruz.

Kas

05/11/2023 Pazar günü saat 10.00 da  okulumuzda veli toplantısı yapılacaktır tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

May

3 Eylül 2023 tarihinde yapılacak olan bursluluk sınavının başvuru kılavuzu yayınlandı. Başvuru tarihi 29 Mayıs 2023-16 Haziran 2023 arasındadır. Kılavuza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

May

Mrt

2023 yılı merkezi sınav uygulama takvimi klavuzu yayınlandı. Toplamda yirmi sayfadan oluşan klavuzu incelemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Ekm

ORTAK SINAV TARİHLERİMİZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

Aksaray Guzel Sanatlar Lisesi Yetek Sınavı Başvuruları 20 Haziranda Başlıyor

İlgilenen öğrencilerimiz başvuru tarihini kaçirmasinlar.

Nis

BURSLULUK SINAVI KILAVUZU YAYINLANDI. GİRMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLER AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYARAK İNCELEYEBİLİRLER.

Ara

Okulumuzda yapılacak olan birinci dönem ikinci yazılı sınavlarının tarihleri belirlenmiş olup sınav tarihlerinin listesi aşağıdadır. Öğrencilerimizin şimdiden sınavlarına hazırlanmaya başlamalarıni ve velilerimizin bu konuda gerekli özeni göstermelerini rica ediyoruz.

Kas

07/11/2021 Pazar günü yapılacak veli toplantımızda, öğretmenlerimizin bulunacağı sınıfların listesi aşağıdaki gibidir. Tüm velilerimizi toplantıda görmekten memnuniyet duyarız.

Ekm

Bakanlığımız tarafından öğrencilere ve öğretmenlere destek sağlamak amacıyla binlerce sorudan oluşan destek paketi "yardımcıkaynaklar.meb.gov.tr" üzerinden erişime açılmıştır.

Aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.